Ervaringen van cliënten

De behandelingen van Kim zijn heel waardevol voor mij geweest. Ik kwam met stressgerelateerde klachten en wilde graag wat beter kunnen ontspannen. Kim voelde haarfijn aan wat mijn lichaam nodig had en paste de behandelingen daar op aan. Het effect was telkens anders. Soms diepe ontspanning, de ander keer meer energie. Ik kon door de behandelingen spanning beter loslaten en er zijn ook wel een paar tranen gelaten.

Altijd ging ik weg met het gevoel dat er veel was gebeurd, zowel fysiek als emotioneel. Kim is niet alleen een vakkundige therapeut, ze is ook een scherpzinnige en empathische coach. Doordat Kim precies de juiste vragen weet te stellen, kwam ik zelf bij antwoorden die ik nodig had om stappen te kunnen zetten. Verder barst ze van de goede tips en oefeningen om thuis mee aan de slag te gaan en heeft ze een goed gevoel voor humor.

Door de behandelingen voel ik mij emotioneel stabieler, slaap ik beter (!) en ervaar ik meer rust.

Diana

———————————————————————————————————

Voor een aantal jaar kom ik bij Voetrelfex Ypenburg en merkt goed het effect op mijn lichaam. De behandelingen zijn doeltreffend en daarnaast super ontspannend en geven energie.

Waarom nu juist bij Kim een behandeling? Kim is deskundig, heeft ruime ervaring, straalt rust uit, weet de juiste vragen te stellen en de behandeling daar op aftestemmen en geeft goede tips mee.  Zeker zou ik ook een kuur aanraden van een aantal weken achter elkaar en daarna de therapie te blijven volgen  voor “onderhoud” van het welzijn van mijn lichaam.”

Niek

 

——————————————————————————————————————–

De opening van de praktijk van Kim kwam voor mij op het juiste moment. Ik had veel pijn aan mijn voeten, door gewrichtsklachten en neuropathie. Met al haar kennis en kunde is Kim aan het werk gegaan, waarbij zij ook intuïtief de behandeling aanpast aan wat mijn lijf kennelijk nodig heeft op dat moment. Iedere sessie is anders. Persoonlijk vind ik het heel prettig om te starten met een voetenbad, even tot rust komen en een gezellig gesprek voeren. Tijdens de behandeling wordt er niet gesproken, je ligt heerlijk warm op het bed, rustig muziekje op de achtergrond en ik val geregeld in slaap. Naast de ontspanning hebben de behandelingen mij enorm geholpen qua pijnbeheersing en hernieuwde flexibiliteit van mijn voeten. Een behandeling bij Kim is een cadeau voor jezelf en je lijf!!

Marielle

————————————————————————————-

 Inmiddels ben ik een jaar onder behandeling bij Kim. Hierdoor ben ik nog amper bij de fysio geweest. 
Na een behandeling ga ik altijd ontspannen naar huis. Zelfs mijn kinderen vinden het fijn. Het is dan een moment voor mij en mijn kind samen.
De jongste noemt Kim de voetendokter.
Het is echt een aanrader!
een behandeling bij Kim is meer dan alleen je klacht verhelpen.

S.Y 


Naast de heerlijke ontspannen behandeling is Kim ook een luisterend oor en houdt zij je de spiegel voor. Ik handel vaak op de automatische piloot, zij helpt mij om ook uit gevoel te handelen en te denken.

Esther


De afgelopen periode heb ik vanwege herstel van mijn knie, hoofdpijn, slapeloze nachten en slechte stoelgang behandelingen ondergaan bij Kim.
Ik heb deze als heel prettig en waardevol ervaren. 
Mijn lichaam is beter in balans geraakt. Mijn klachten zijn in belangrijke mate afgenomen. 
Naast haar deskundigheid voor haar vak waardeer ik Kim ook als een prettige therapeut met een warm hart.
Ze geeft je alle ruimte om alles bespreekbaar te maken.

Hilda


Een geweldige manier om met jezelf in balans te komen. Kim is zeer deskundig en kan mij zo laten ontspannen dat ik zelfs tijdens de behandeling lekker kan wegdoezelen. Na een behandeling voel ik me altijd super ontspannen en ben ik klaar voor wat de week mij zal brengen. Ook mijn nachtrust is onwijs verbeterd sinds ik bij Kim kom, een echte aanrader dus!

Sanneke


Ik bezoek Kim al geruime tijd en ik vind Kim zeer professioneel. Ze is een lieve, zorgzame vrouw met veel verstand van haar vak. Ze denkt met je mee en geeft je goede adviezen. Ze geeft je ruimte om dingen met haar te delen en de behandelingen ervaar ik als erg prettig, haar behandelruimte is verzorgd en een fijne, rustige ruimte om in te zijn. Ik bezoek haar o.a. voor milde overgangsklachten en dit is nu zeer stabiel dus daar ben ik zeer blij mee!

Judith


Voetreflex is voor mij een fijne en ontspannen manier om van mijn migraine klachten af te komen. De behandelingen helpen me om bewuster om te gaan met voeding en levensstijl die goed zijn voor mijn lichaam.

NicoletteAls moeder van 2 kleine kinderen en als ondernemer wordt mijn energieniveau regelmatig op de proef gesteld. Ik ontmoette Kim en zij vertelde dat ze met reflexzonetherapie hier wat aan kon doen. Lichtelijk sceptisch ben ik naar haar toe gegaan om uiteindelijk een 5-tal sessies te doen. Direct na de eerste sessie was ik aangenaam verrast. Ik had echt meer energie. Daarnaast kwam ik de derde sessie met hevige rugpijn naar Kim om na een uur klachtenvrij van de bank te komen.
Dat dit mogelijk is met reflexzonetherapie was totaal onbekend bij mij. Daarnaast voelt het echt als een verwennerij. Het leek mij eerlijk gezegd erg onaangenaam dat iemand aan mijn voeten zou gaan zitten maar inmiddels weet ik beter! Dankjewel Kim!

Desiree


Een behandeling bij Kim is heerlijk! Ze is rustig en vriendelijk, stelt de goede vragen en geeft goede tips. Ze heeft een geweldige behandeltafel. Na afloop voel ik me ontspannen en merk hoe de energie weer door mijn lichaam stroomt. Dit merk je de dagen erna ook nog, alles gaat net iets makkelijker, ik voel me kalm en soepel.

Josine

 


Een behandeling bij Kim is echt een cadeau aan jezelf. Kim is ontspannen en vriendelijk en stelt de juiste vragen. Op de behandeltafel kom je helemaal tot rust. Ik wist van te voren niet goed wat ik moest verwachten maar Kim legt alles rustig uit zodat je helemaal op je gemak bent. Voetreflex therapie is een heerlijke, ontspannen manier van behandelen. Ik voelde me de dagen erna een stuk energieker en rustiger in mijn hoofd.

Renate


Super fijne praktijk met heel prettige behandeling van Kim. Om je klachten te verhelpen of verlichten maar ook voor gewoon een ontspannende voetreflex! Kim luistert naar je en weet de juist drukpunten op je voeten te raken.

Marloes


Vorige week behandeld door Kim. Ze straalt enorm veel rust uit en heeft een hele prettige behandelruimte. Ze neemt alle tijd om goed te luisteren, vraagt door en heeft duidelijk kennis van zaken. Ik zou haar zeker aanbevelen!

Nienke